Skolelederen

Kirsten Vase, Skoleleder for Kornmod Realskole i Silkeborg

Jeg blev medlem af Silkeborg Rotary Klub i 2007. Tidligere var jeg blevet spurgt, men havde ikke ment, det kunne lægges ind i det daglige program, men jeg blev heldigvis overtalt i 2007.

”Nye input fra andre medlemmer og foredragsholdere”
Rotary betyder et godt netværk, hvor jeg møder mange forskellige erhvervsfolk, og det nyder jeg meget. Det er også et frikvarter, hvor man får inspiration og nye in-put – både fra de andre medlemmer og de rigtig gode oplæg, der er. Rotarys humanitære virke og internationale forgrening tiltaler mig ligeledes, selv om det ikke er årsagen til, at jeg er med. Jeg har endnu ikke prøvet at besøge en klub i udlandet, men har bestemt tænkt mig at gøre det ved første lejlighed.

”Sætter stor pris på humor og samvær”
 Jeg ved, at der hos nogle er den holdning, at man melder sig ud, når man ikke er erhvervsaktiv mere, men jeg deler ikke den holdning. Man har stadig en masse erfaring at øse af, selv om man ikke går på arbejde – måske har man endda mere tid til at dele ud af den erfaring, når man er ex-erhvervsleder. Jeg sætter stor pris på den humor, der er en del af samværet i Silkeborg Rotary Klub. Storm P sagde engang, at folk uden humor burde pensioneres fra starten. Jeg har endnu ikke i Silkeborg Rotary Klub mødt nogle, der med Storm P’s ord in mente kunne aspirere til en førtidspension – det er dejligt.

”Hvor går man ellers hen for at få et godt netværk med andre ledere?”
Jeg mener, der er en bred repræsentation af mange erhverv i medlemsskaren, og der er en stor imødekommenhed i forhold til hinanden. Jeg tænker på et nyere medlems introduktion af sig selv: Hvor går man ellers hen for at få et godt netværk med andre ledere?

”Flere erhvervspræsentationer og fælles projekter”
Der kunne i højere grad være små præsentationer af de erhverv, man repræsenterer – lidt hen ad mini-ego-foredrag, hvor det handler om erhvervsledelse inden for det område, man repræsenterer. Samtidigt kunne det være godt med flere fælles projekter, hvor man samler klubben godt internt.

”Glæder mig til at mødes med Rotary-kammerater hver eneste torsdag”
Jeg holder meget af de skønne mennesker, der mødes hver torsdag til et godt måltid og spændende snak og glæder mig hver eneste torsdag.