Områdedirektøren

Niels Thorslund, Områdedirektør i Nordea

"Rotary har været med til at give mig et værdifuldt netværk – både professionelt og privat."
Jeg flyttede til Silkeborg i forbindelse med min tiltrædelse som områdedirektør i Nordea Silkeborg og har været medlem af Silkeborg Rotary klub siden januar 2006.  Rotary betyder mange ting for mig. Som tilflytter til byen har Rotary været med til at give mig et værdifuldt netværk - både professionelt og privat. Det har været med til at opdatere mig på en masse ”selvfølgeligheder” i byen som man som tilflytter mangler.

"Inspiration og humanitære projekter"
Indlægsholderne til hvert møde giver meget spændende inspiration fra mange forskellige brancher og ikke mindst bred almen indsigt. Rotary støtter forskellige humanitære projekter nationalt og internationalt. Både via sit medlemskab og sin egen indsats kan man være med til at gøre noget godt for andre mennesker.

”Fantastisk hyggelige og sjove udvalgsmøder”
Til alle møder kommer man til at sidde sammen med forskellige medlemmer. Det gør, at man kommer til at kende hinanden bedre. I denne travle verden betyder relationer meget og det er Rotary med til at skabe. Disse relationer bliver yderligere styrket i udvalgsmøderne, som typisk holdes privat på skift blandt udvalgets medlemmer. Disse møder er som oftest fantastisk hyggelige, sjove og igen en super måde at få styrket sine relationer og sit netværk på.  Jeg holder af det hele.

”Tæt føling med byens puls"
De ugentlige møder med den gode mad, forskellige indlæg og snakken ved bordene, styrker mit netværk og giver mig en tæt føling med byens puls.

”Gøre en forskel for andre”
 Desuden har jeg en god samvittighed over, at man via sit Rotary medlemskab er med til at gøre en forskel for andre mennesker.  Jeg kan kun anbefale at besøge os som gæst og se og opleve hvad Rotary er.