Hoteldirektøren

Birthe Jakobsen, Hoteldirektør i Scandic, Silkeborg

Jeg blev anbefalet og optaget i Silkeborg Rotary i 2006.

”Fællesskab og at gøre en forskel”
Fællesskabet i Rotary betyder rigtig meget for mig – i starten tænkte jeg forretning, og hvad jeg kunne
tage med hjem til Scandic fra møderne – nu tænker jeg fællesskab, hvordan jeg personligt kan udvikle mig ud fra de foredrag og informationer, som jeg får på Rotary møderne, samt hvad kan jeg være med til at gøre forandre, som deraf kan gøre en forskel i samfundet.

”Gode venskaber og oplevelser”
For mig er det sundt at høre om andre erhverv og rigtig positivt at lære Rotary medlemmer at kende – der kan knyttes gode venskaber i Rotary – det er optil hver enkel, om dette ønskes – jeg nyder at være social i Rotary, og tager de gode oplevelser, som der er tid til – min mand Lars og jeg har et hold gode venner i dag, som vi har lært at kende via Rotary i Silkeborg.

”Åndehul i en travl hverdag”
Det er vigtigt at finde åndehuller i vores travle hverdage, hvor vi kan være blandt venner, og sådan ser jeg på Rotary arbejdet. Desuden ønsker jeg også for andre ledere, at de ser vigtigheden i at møde ledere fra andre erhvervsområder i vores daglige virke – eller liv, hvis vi er gået på efterløn evt.

”Råd og sparring”
Jeg føler, jeg er blandt venner, og er stolt over at være en del af Rotary. Brug netværket til råd og sparring– det er nemmere at kontakte en Rotary kammerat frem for en ukendt erhvervsleder.

”Gode foredrag og mental opladning”
Jeg glæder mig hver gang til gode foredrag, som jeg ellers ikke ville have fået kendskab til – jeg er ikke særlig god til at komme af sted til foredrag udover – det sørger Rotary nu for – 1½ times hyggelig sammenkomst hver torsdag, som jeg ser frem til, og føler er ren mental opladning.