Vær med til at udbrede Rotary i dit område

Fås standard med "Rotary", men kan også ved min. 50 sæt laves med dit klubnavn.

Bestil nummerpladereklame med din klubs navn

Vi kender alle reklamekanten rundt om nummerpladen som bilforhandlere typisk udnytter til at reklamere for sin egen virksomhed. Hvorfor ikke reklamere for din Rotary klub?

På følgende link kan der hente en pdf-bestillingsseddel hvor I fx kan bestille med jeres egen klubtekst (min. 50 sæt) eller man kan nøjes med standardteksten.

Link til bestillingsseddel

The Rotary Foundation

Mangler I en foredragsholder?

Frede Lauritsen

I mange klubber værdsættes foredragsmøder, fordi man herved måske får indblik i forhold man ellers aldrig ville have hørt om. Gennem de sidste 6 år har der været ført en liste over foredragsholdere kendetegnet ved, at de alle er rotarianere. Listen redigeres af Frede Lauritsen, Ringkjøbing og som han skriver, så giver disse foredragsholdere deres indlæg vederlagsfrit imod betaling for kørsel.

Se den komplette liste over foredragsholdere i distrikt 1450 her.

Opdateret den 30. maj 2016

Mission/Vision for Distriktet og RI

På vej i den rigtige retning?

MISSION
Rotary International’s mission
Det er Rotary International’s mission, at yde service til andre, fremme integritet, og forståelse i omverdenen, goodwill, og fred igennem vort professionelle fællesskab som private og offentlige ledere.

Distriktets mission...  Se hele vores mission/vision statement her

PR-udvalget

Medlemsudvalget